Over HOUSE-WORKS

Over ons

HOUSE-WORKS werd opgericht in 2008 , het doel van de onderneming was in een eerste opzet het uitvoeren van kleine herstellingen aan woningen.

De kwaliteit van de werken bleef niet onopgemerkt en al snel  kwamen er meer aanvragen om herstellingen in en rondom het huis uit te voeren.

Om aan deze vraag op een professionele wijze te kunnen voldoen werd in 2010 overgegaan tot de aanschaf van een eigen atelier, de uitbouw van een  uitgerust wagenpark en de rekrutering van bijkomend, vakbekwaam personeel.

In 2014 werd beslist om de activiteiten van HOUSE-WORKS te heroriënteren door in te tekenen op Openbare Aanbestedingen die betrekking hebben op herstellingswerken.  Hiermee werd een nieuw marktsegment betreden. Zo werden in de afgelopen jaren werken uitgevoerd in musea, ministeries, gebouwen van de magistratuur , opvangcentra ,… verspreid over het Bussels Gewest, Vlaams  en Waals Brabant, Henegouwen, Oost en West Vlaanderen en Antwerpen.

Recent heeft HOUSE-WORKS voor een retailer een project  uitgevoerd met als opdracht de organisatie en planning van de  volledige afbraak van winkelinrichtingen in een twintigtal shops. Deze positieve ervaring heeft voor ons de deur geopend naar een nieuwe dienstverlening die we in  de toekomst verder zullen ontwikkelen.

HOUSE-WORKS heeft de ambitie om zich verder te profileren in de niche markt van facilities voor  openbare besturen, zorginstellingen, retailers en bedrijven…..